tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kunnostetut pihakalusteet

Edelleen odottelemme pihakeittiöön ikkunoita, joiden viimeistään ensiviikolla pitäisi saapua.
Eilen saimme takan ja piipun, joka asennettaneen loppuviikosta, mutta eipä ikkunaton mökki paljon lämpöä pidä. Odotellessa olen keskittynyt kalustesuunnitteluun, sekä kunnostamiseen.

Tämä pöytä ja neljä tuolia hankittiin jo meidän ensimmäiseen omaan kotiin kolmetoista vuotta sitten. Monta kertaa se on ollut jo hävitysuhan alla. Aikoinaan tuli muutaman kerran ne käsiteltyä ruskeaksi, kunnes näin vinkin harmaannuttamisesta. Varmaan ihan kivat niistä oli tulleet, jos en olisi niitä alkujaan käsitellyt. Hiomisesta huolimatta ei ainakaan tuolit miellyttäneet silmää. Pöytä harmaantui kivasti, kun hiontakin oli helpompaa mitä moni pinnaisissa tuoleissa..

Nyt päätin kokeilla mustaa terassikalusteöljyä ja nyt ne on kuin uudesti syntyneet. Kalusteet löysivät paikkansa pihakeittiön ilta-aurinkoterassilta.
Onneksi tuli taas harrastettua jemmausta. Jospa säät edelleen suosisivat maalaajaa.


4 kommenttia:

 1. Meillä on just noi samat kalusteet ja joka päivä kun näen ne,mietin saakohan noista vielä eläjiä. Kiitos vinkistä,nyt rautakauppaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla - meillä ainakin onnistu ja saivat vuosia lisää :)

   Poista
 2. Meilläkin on nuo kalusteet ja oon miettinyt pitkään mitä niille tekisi. Täytyypä katsoa josko sää vielä suosis ja käsittelis itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla on ollut ihan mukavat maalauskelit ja tullu sudittua yhtä sun toista

   Poista