lauantai 29. elokuuta 2015

Vieraita Hommissa

Vaikka pihakeittiön, Hommin valmistuminen venyi ollaan ehditty kutsumaan sinne jo monet vieraat - parhaimmillaan useammat päivässä. Hyvä "tekosyy" saada ystäviä päiväkahveille. Mamma ja lapsi vieraiden kanssa helppoa, kun äidit saa nauttia kahvia rauhassa, kun lapsukaiset saa kirmailla pihalla valvovien katseiden alla.

Hommissa on syöty monta kertaa kamujen kanssa jädeä.Myös nuorempi tyttöpiti koulun alottajais hipat, joissa tarjoiltiin hedelmasalaattia ja nakkikääröjä.Mummin ja papan kanssa testattu pystyykö munkin syömään, ettei nuolaise huulia. Oletteko testanneet?
Tehty pikainen "Fazerina hurautus" kummituksille:
Ladotaan kulhoon kerroksittain appelsiinimehulla kostutettua unelmakääretortun pohjaa, appelsiini marmeladia, suklaakastikeella makeutettua kermaa ja päälle koristeeksi suklaarusinoita.Istuttu iltaa tuttavien kanssa grillaten kanavartaita ja Oulun makkarakaupan grilliripsejä.
Kyyläpä oli miehen työkaverit ihmetelleet, kun mies oli aikanut laittaa illalla ripsejä.... kentien ripsenpidennykset :)
Sadonkorjuun ajan kahvitksille mustaherukkatuorejuustokakkua - idea tähän lähti tuttavan Nosh-kutsuilta. Enemmin olen käyttänyt tuorejuustotorttuihin varmaan lähes kaikkia muita marjoja mitä meidän pakkasesta löytyy, myös puolukkaa, mutta herukkaa en ollut tajunnut - onneksi asia nyt korjattu ja vastaisuudessa tullaan useasti kahvipöydässä näkemäänkin.

1 kommentti:

  1. Kuva kesäkeittiöstäsi on kopioitu facebookin huijausarvontaan sivulle Pientä pintaremonttia.

    VastaaPoista